www.gezelligsamenuit.nl

You are here

Bedrijfsuitjes

Bij Gezelligsamenuit.nl krijgt uw bedrijf advies op maat!
Wij verzorgen complete uitjes en evenementen voor uw bedrijf. Wij werken op maat, met creativiteit, met gezellige en hippe programma's en op basis van uw wensen. Het team van Gezelligsamenuit.nl zet zich volledig in om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij komen graag bij u langs om deze belangrijke dag samen met u te bespreken.

Het enthousiaste team van Gezelligsamenit.nl organiseert o.a. uw:
Product presentaties - Thema feesten - Vergaderingen - Recepties – Workshops – Conferenties – Bedrijfsfeesten - Nieuwjaars uitjes, borrels & recepties - Kerst uitjes – Teambuilding - Beurzen – Incentives - Diverse evenementen.

Alles kan bij u op het werk plaatsvinden of op een andere locatie worden gehouden verzorgt door uw bedrijf of ons team.


Creatieve teambuilding “teambuilding met een glimlach”.
Niet te zwaar, lekker licht, bijna vanzelfsprekend. Opnieuw kennis maken met jezelf en collega’s. Nieuwe situaties geïnspireerd aangaan. Bestaande situaties door een andere bril observeren. Of gewoon vaststellen dat het lekker loopt, maar wel tijd willen maken voor elkaar omdat je het belangrijk vindt dat dit zo blijft. Van gewoon een gezellig dagje op pad tot een paar dagen op de hei. Wij nodigen je uit om na het lezen van deze informatie contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee over de vele combinaties en mogelijkheden.


Een gezellig secretaresse uitje verzorgt door het team van Gezelligsamenuit.nl!
Wat dacht u van een visagie workshop of stylingadvies. Personal shop middag of een complete metamorfose. Of wat dacht u van een zilveren sieraad of catwalk training.

Wij organiseren een compleet beautyfeest voor uw bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsfeest.

Dit kan zijn een metamorfose, kleurenadvies, visagie advies of workshop, manicure/pedicure, schoonheidsbehandelingen, haarstyling, styling, massage workshop of een combinatie van verschillende onderdelen.


Kleuren analyse workshop
Workshops Kleur en Stijl voor kleding, haar en make-up. Het verschil tussen goed en beter.

Iedereen is uniek. En dat geldt ook voor de manier waarop u zich kleedt: uw kleding mag een afspiegeling van uzelf zijn. En misschien vraagt u zich soms af: laat ik wel zien wat ik wil laten zien? Een workshop is een gezellige, ontspannen manier om samen te werken aan het versterken van ieders persoonlijke uitstraling. Mieke inspireert u om anders naar uzelf te kijken, reikt u de nodige kennis aan en geeft persoonlijke adviezen. Zo leert u hoe u het beste van uzelf kunt laten zien!


Communicatie
Door de ogen van de klant. Op deze manier wordt communicatie dieper van betekenis. Het geeft doelen weer maar ook verwachtingen.


Coaching on the job
Wanneer coaching on the job? 1e Wanneer de training onder tijdsdruk moet plaatsvinden. 2e Als de training de werksituatie moet weerspiegelen. 3e Als hulpmiddel om de medewerkers te helpen om hun prestaties te verbeteren. 4e Wanneer het traingingsbudget beperkt is.


Zakelijke kleur & kleding
Hierbij wordt op een interactieve wijze inzicht gegeven in de eigen persoonlijke uitstraling, maar ook de lichaamstaal, verzorging en houding komen aan de orde. Dit kan bepalend zijn hoe u overkomt op uw collega's en klanten.


Klantgerichte presentatie
Een training op maat om de bewustwording onder de medewerkers te stimuleren en handreikingen te geven om zichzelf naar de klanten toe goed te kunnen presenteren waarbij het accent ligt op hoe de klant de presentatie ziet en het contact ervaart.


Looking-good event
Wilt u wat anders dan de standaard dansavond of themafeest? Dan is een Looking Good Event een leuke afwisseling voor een geslaagd feest. Het kan ook worden georganiseerd als teambuilding voor uw medewerkers. De opzet van dit event is dat uw medewerkers zich optimaal kunnen presenteren, zij zijn immers een belangrijk onderdeel voor het imago van uw bedrijf. Vooral individuele aandacht in groepsverband maakt dat dit voor iedereen een geslaagd event zal zijn.


Professioneel zakelijk make-up advies
Wij vinden dat iedere werknemer in welke functie dan ook het visitekaartje is binnen een organisatie. Daarom is het van belang dat iedereen er representatief uitziet. Voor een aantal vrouwen is het moeilijk om dit in een korte tijd te realiseren als zij voor de spiegel staan. Dit heeft vooral te maken met routine en de juiste make-up. Onze workshops worden aangepast op uw branche en eventuele wensen. Deze workshops worden verzorgd door enthousiaste professionele gediplomeerde visagisten.


Open atelier
Werken en kennismaken met verschillende materialen. Te denken valt aan b.v. Beeldhouwen – Zilveren sieraden maken - Objecten maken van verschillende materialen- Werken met brons – Schilderen etc.. maar ook met Dans, Muziek en een andere kijk op koken... In ons open atelier kunnen er verschillende aspecten gekozen worden. Van een Creatieve teamwandeling tot het maken van een gezamenlijk kustwerk, of het vervaardigen van een gezamenlijke maaltijd.


Kook workshops
Lekker en gezellig met elkaar koken in hartje Utrecht, Zeist, Soest, Naarden of in Baarn onder begeleiding van één van onze koks. Gezellig, lekker en betaalbaar vanaf €60.- p.p. inclusief materialen, receptuur en exclusief de drankjes. Ook geschikt voor recepties met het thema "zelf een hapje maken".
- De Italiaanse keuken,- Franse keuken,- Griekse keuken,- Thaise keuken,- Provencaalse keuken,- Caribische keuken,- Normandische keuken,- Calorie-arme keuken.- Verse pasta's,- High tea,- Tapas,- Sushi,- Salades,- Oven- en magnetronschotels,- Desserts,- Wild-, kerst-, of visdiners.


Gezellig met z’n allen wijnproeven
Gezamenlijk proeven we verschillende wijnen waarbij er tussendoor ruim gelegenheid is om eens met elkaar bij te praten!  Wat denk je bijvoorbeeld van een rosé proeverij, een champagne proeverij of een wijnproeverij op de grachten van Amsterdam of Utrecht…


Zeilincentives en zeilevenementen
Ons team organiseert incentives, business meetings, zeilreizen en buitenland trips met groepsaccomodatie in combinatie met teambuilding sessies en groepsreizen. Al onze reizen zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een congres en allerhande andere actiteiten aan land, zoals bijvoorbeeld een golfclinic, een duikcursus, een culinaire trip door bijvoorbeeld Toscane of een cultureel bezoek.

Voor de het organiseren van een personeelsdag, of meerdere dagen weg met het personeel, een aantal collega's of gewoon met vrienden, is het prettig als alle zorgen voor u uit handen worden genomen. Dat vereist enig specialisme en ervaring.

Wat is er mooier dan het genieten van ontbijt aan boord, een dag zeilen, zwemmen en lunchen in een baai om vervolgens in een schilderachtig haventje aan te komen en in een van de vele restaurantjes te genieten van de overheerlijke lokale keuken!


Dansdemonstraties
Wilt u op uw feest een dansdemonstratie. Wij verzorgen voor u verschillende optredens en dansworkshops.

Onze docenten zijn gezellig en krijgen iedereen aan het dansen. Demonstraties variëren van 10 tot 15 minuten met aansluitend een workshop van gemiddeld een uur of anderhalf. Alleen een demonstratie of workshop is ook mogelijk.
 
U kunt kiezen uit verschillende dans stijlen:
Salsa - Merengue - Samba - Argentijnse Tango - Stijldansen - etc...


Salsa dansen
Salsa avond, met zijn allen de salsa/merengue leren en dit direct in praktijk brengen op de dansvloer samen met je collega's. Begin van de avond wordt iedereen verwelkomt met een Hawaï ketting en een  cocktail. Er zullen verschillende workshops en demonstraties gegeven worden. Uiteraard zal er ook nog een rijdend tapas buffet voorbij komen deze avond. 

Uiteraard kunt u ook alleen de workshop doen en heerlijk genieten van een tapas menu bij één van de vele restaurants!


De volgende bedrijven zijn al eens bij ons geweest:
Fortis ASR 2x-Ibox-Crucell-Amant-Politie Driebergen-Landal Greenparcs-Yacht-Vitae-Galjé kappers-Tpg post-Roc Eindhoven-Danka Nederland B.V.-Smiths Food Group-Cerus B.V.2x-Kpn-Woods Fashion for Kids-Light house club-Lions club Bodegraven-Anwb Utrecht-Active Pr & Promotie-Tandartsenpraktijk Boschplein-Montessorischool "De Kleine Prins"-Gemeente Nijmegen-Kinderopvang "De Klimboom"-Stadion Feijenoord N.V.-Agentschap SZW-Psychologenpraktijk Haga & Dijkstra-Zandbergen Maatschappij-Kenzo-Saltro-Genzyme-Sight-TENICT4x-Ministerie van Verkeer en Waterstaat-Rijnhoven-Sherpa-Royal Numico-Amerpoort-Icas-Sunday's Falken- Hogeschool Rotterdam -Van der Valk Breukelen-AMC Amsterdam-Ac restaurant Bodegraven-Ernst & Young-KPMG-Lloyds apotheek- Easyned-Osinga Brilmode B.V.-ZLM Verzekeringen-Brabant Water-Vichy -Zorggroep Almere-NS Reizigers-Kinderdagverblijf Jip & janneke-Bureau Veritas (Amersfoort & Rotterdam)-Albert Heijn-Bouwman Coatings-SBS Programma Creatiev-Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties-Trias-Stichting Paus Johannes-Google-Tandartsenpraktijk Greenline-FNV Bouw-Apotheek Diezerpoort-Novotel Eindhoven-MLS-Independer-LUMC Leiden-Gemeente Almere 2x-Ministerie van SZW-Grontmij-CVZ-T.Mobile-Of Course

Samen denken we creatief en komen we uit op de leukste feesten en uitjes!

Mogelijkheden in heel Nederland
Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - ook bij jullie op locatie!
 

Gezelligsamenuit.nl T: 06-87193217 E: info@gezelligsamenuit.nl W: www.gezelligsamenuit.nl 

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © gezelligsamenuit.nl 2011. All Rights Reserved.