www.gezelligsamenuit.nl

You are here

Vrijgezellenuitjes

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een vrijgezellenfeest is.

Het team van Gezelligsamenuit.nl heeft jarenlang ervaring in het organiseren van TOP vrijgezellenfeesten afgestemd op de bruid. Er moet van alles geregeld worden voor een gezellige en geslaagde dag.

Voor professionele ondersteuning of voor het organiseren van een geweldig en uniek programma kunt u ook contact opnemen met het team van Gezelligsamenuit.nl


Gezellig vrijgezellenfeest Buikdansen.
In deze 2 uur durende vrijgezellenworkshop staat de bruid in het middelpunt. Samen studeren zij een dans in van een bekende Turkse zanger en wordt de bruid gekleed als een buikdanseres, de rest krijgt. Tijdens haar bruidsritueel wordt zij ingewikkeld met shawls door haar vriendinnen, tijdens dit ritueel vertellen ze haar iets wat ze mee willen geven in haar huwelijk. Daarna even bijkomen met munt thee en lekkere Oosterse hapjes. Tijdens de pauze noteert iedere vriendin haar boodschap in een boekje voor de bruid, wat ze samen met een cd meekrijgt na afloop. Na de pauze nog even lekker dansen en een Turkse vreugdedans. Ook is het mogelijk om hierna nog te gaan dineren in een Egyptisch, Turks of Marokkaans restaurant.


Kleuren analyse workshop.
Workshops Kleur en Stijl voor kleding, haar en make-up. Het verschil tussen goed en beter. Iedereen is uniek. En dat geldt ook voor de manier waarop u zich kleedt: uw kleding mag een afspiegeling van uzelf zijn. En misschien vraagt u zich soms af: laat ik wel zien wat ik wil laten zien? Een workshop is een gezellige, ontspannen manier om samen te werken aan het versterken van ieders persoonlijke uitstraling. Mieke inspireert u om anders naar uzelf te kijken, reikt u de nodige kennis aan en geeft persoonlijke adviezen. Zo leert u hoe u het beste van uzelf kunt laten zien!


Gezellig vrijgezellenfeest Tutten.
In deze vrijgezellenworkshop staat de bruid in het middelpunt. Met zijn allen wordt er lekker getut en uiteraard krijgt de bruid adviezen mee voor haar bruiloft. Tijdens de pauze noteert iedere vriendin haar boodschap in een boekje voor de bruid, wat ze samen met een cadeautje meekrijgt na afloop. Na de pauze de laatste handelingen met eventueel een lekkere borrel erbij. Ook is het mogelijk om hierna nog te gaan dineren.
- Visagie
- Manicure
- Haarstyling
- Kleur en styling
- Schoonheidsbehandeling
- Metamorfosedag


Make-up workshop
Workshop voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste van je zelf naar voren kunt toveren. Bijvoorbeeld hoe je het beste make-up kunt gebruiken. o.a. wallen, kringen, vlekjes wegwerken, het gebruik van foundation, rouge, poeder, glos en eyeliner. Uitgaande van een stralende make-up voor alledag, maar een avond make-up met smokey eye kan ook.

Wie wil er nou niet de show stelen met een schitterende make-up! Onze visagisten leggen alles stap voor stap uit en geven persoonlijke adviezen.

Uiteraard is het mogelijk om onze visagie workshop af te stemmen op je persoonlijke  wensen. De workshops zijn ook uit te breiden met een foto shoot naar wens!


Gezellig vrijgezellenfeest Schilderen.
In deze vrijgezellenworkshop staat de bruid in het middelpunt.

Met zijn allen word er aan één groot of meerdere kleine doeken gewerkt voor de bruid. Daarnaast is het ook mogelijk dat ieder voor zich er iets bijmaakt. Tijdens de pauze noteert iedere vriendin haar boodschap in een boekje voor de bruid, wat ze samen met haar kunstwerk meekrijgt na afloop. Na de pauze de laatste handelingen met eventueel een lekkere borrel erbij. Ook is het mogelijk om hierna nog te gaan dineren.


Gezellig vrijgezellenfeest Salsa/Merengue.
In deze 2 uur durende vrijgezellenworkshop staat de bruid in het middelpunt. Tijdens de pauze noteert iedere vriendin haar boodschap in een boekje voor de bruid, wat ze samen met een cd meekrijgt na afloop. Na de pauze nog even lekker dansen. Ook is het mogelijk om hierna nog te gaan dineren.


Er is een ruime keus uit vrijgezellenuitjes workshops:
- Afrikaanse dans workshop.
- Vrijgezellenfeest Tekenen
- Vrijgezellenfeest Zilveren sieraden maken.
- Vrijgezellenfeest Speksteen bewerken.
- Visagie workshops
- Extreme make-up workshops
- Verschillende metamorfose thema workshops
- Manicure workshops
- Catwalk training
- Massage workshops
- Schoonheids behandelingen of workshops
- Pedicure workshops
- Haarstyling workshops
- Kleur, kleding en style workshops
- Kleurenanalyse
- Shopmiddag met een styliste
- Bn tour
- En nog heel veel meer...

Gezelligsamenuit.nl T: 06-87193217 E: info@gezelligsamenuit.nl W: www.gezelligsamenuit.nl 

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © gezelligsamenuit.nl 2011. All Rights Reserved.