www.gezelligsamenuit.nl

You are here

Complete Bruidsstyling

Bruids make-up en bruids kapsel - Complete Bruidsstyling
Wij staan klaar met een team van visagistes/haarstylistes om uw persoonlijke make-up, bruids make-up/kapsel of gelegenheids make-up te verzorgen tijdens de bruiloft.

Wij willen er graag voor zorgen dat dit de dag van uw leven wordt door middel van een complete bruidsstyling. Zodat deze dag tot 1 van de mooiste dagen van uw leven wordt waar u nog dagen en jaren lang van kunt genieten.

Bij ons kunt u terecht voor een complete bruidsstyling . Dit houdt in dat wij uw bruidskapsel verzorgen en uw bruidsmake-up. Wij werken met professionele make-up merken zoals Lóreal, MAC, Max Factor, Make-Up Studio, Pupa, Rimmel en Ben Nye.

Ongeveer 2 maanden Voorafgaand de officiële trouwdatum plannen wij gezamenlijk een proefsessie, welke altijd overdag plaats vindt en welke maximaal 5 uur zal duren. In deze 5 uur komen wij samen tot een prachtige make-up en een prachtig kapsel welke precies zal aansluiten op uw wensen en behoeften. Vragen staat altijd vrij.

Wij kunnen daarnaast  de make-up en het haar van uw gasten of uw kinderen verzorgen. Geeft u ons dit bij boeking aan, dan kunnen wij rekening houden met onze tijdsplanning.

Voor een eenvoudige of uitgebreide manicure kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen voor dat u zich heerlijk even kunt ontspannen. Extra haaraccessoires kunnen speciaal voor u besteld worden.

Op uw trouwdag komen wij altijd naar u toe, of u nu vanuit huis trouwt of vanaf een andere locatie. Dit is voor ons geen probleem.

bruidsstyling

Prijzen Complete Bruidsstyling €275,-

Gezelligsamenuit.nl T: 06-87193217 E: info@gezelligsamenuit.nl W: www.gezelligsamenuit.nl 

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © gezelligsamenuit.nl 2011. All Rights Reserved.