www.gezelligsamenuit.nl

You are here

BN-Tour

Bn-tour in het Gooi of in Amsterdam.

Bn- tour in het Gooi met privé busje:
De tour vertrekt bij Motel "De Witte Bergen" in Eemnes. Dit motel is gelegen aan de A1. Vanaf daar vertrekken we richting Laren. Onderweg komen we langs de miljonairsvilla van "De Gouden Kooi".

Eenmaal in Laren aangekomen zullen we de villa's zien van o.a. Mireille Bekooy, Willibrord Frequin, Willeke Alberti en Erik de Zwart. Daarna zullen we naar Blaricum rijden. Hier is een grote concentratie aan BN'ers. Zo zullen we de villa's van Marco Borsato, Gordon, Anita Witzier en John de Mol gaan bezichtigen.

Natuurlijk zullen we ook, na het succes van de serie "Gooische Vrouwen", enkele locaties uit de serie bezoeken. Zo zullen we de villa van Martin en Cheryl Morero zien.

In totaal komen we, in de 90 minuten durende rondrit, langs meer dan 30 locaties. Vaak komen we tijdens de rondrit ook nog een BN'er tegen dus neem uw fototoestel mee!

Deze tour is gemakkelijk te combineren met een leuke beauty workshop!

Bn-tour in Amsterdam met de boot:
Leest u ook altijd de privé? Wilt ook weten waar de bekende Nederlanders wonen ? Dan hebben wij de leukste vaart voor u!
Onder leiding van Menno Kohler ( bekend van Sixpack ) vaart u door de Amsterdamse grachten de BNer route.

Hij laat u zien waar Katja Schuurman woonde, waar de studio van Wessel van Diepen zit, waar Nina Brink knus met Pieter Storms vertoeft en waar Jolanthe flaneert…

Kortom, alles wat u altijd al wilde weten van de BNers! En…missschien komt u er nog wel eentje tegen….

Gezelligsamenuit.nl T: 06-87193217 E: info@gezelligsamenuit.nl W: www.gezelligsamenuit.nl 

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © gezelligsamenuit.nl 2011. All Rights Reserved.