www.gezelligsamenuit.nl

You are here

Bedrijfsuitjes

Beauty team - Beauty producties - Beauty Events

Het team van Gezelligsamentutten.nl verzorgt verschillende beauty events op maat.

Verschillende beauty workshops, presentaties en activiteiten zijn met elkaar te combineren.

Wij kunnen ons team inzetten voor uw event, show en/of product presentatie. Het is zowel mogelijk om ons team losstaand van één van onze andere services te boeken.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een winkelpromotie, het geven van workshops, of het verzorgen van make overs op professioneel niveau.

Ons creatief en ervaren team vakspecialisten bestaande uit: haarstylisten, visagisten, fashion stylisten, fotografen, image consultants, Beauty Hostess, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en pedicures verzorgen alles in de wereld van fashion, hair & beauty.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:
- modeshows
- producties en beauty events
- teambuilding
- incentives
- winkelpromoties
- trendpresentaties
- productpresentaties
- relatie dagen
- diverse shows
- seminars
- conferenties
- tut workshops

Ook verzorgen wij complete Beauty evenementen in combinatie met een culinair tintje op maat. Bij ons op locatie of bij u op locatie. Ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje en heerlijke entertainment!

Op basis van uw wensen wordt er een programma samengesteld voor het perfecte Beauty Event, compleet in te vullen naar wens. Er is van alles mogelijk op het gebied van Beauty, Style & Fashion.

Indien wij u nieuwsgierig hebben gemaakt, informeer dan naar de mogelijkheden. Ons team staat uw graag ter woord en u ontvangt een professioneel vrijblijvend advies en een voorstel op maat!

beautyteam
 

Gezelligsamenuit.nl T: 06-87193217 E: info@gezelligsamenuit.nl W: www.gezelligsamenuit.nl 

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © gezelligsamenuit.nl 2011. All Rights Reserved.