www.gezelligsamenuit.nl

You are here

kookstudio in IJsselstein

Info kookstudio in IJsselstein
kosten 55 euro p.p. ex BTW voor bedrijven en particulier inclusief de BTW.
Extra consumpties buiten de workshop om worden apart berekend tegen een vriendelijke prijs.

De Workshops Thema Koken worden gegeven in groepen van klein tot groot van minimaal 10 tot ongeveer 25 personen. Start workshops maandag tm vrijdag omstreeks 18.30 uur. Weekenden variabel in overleg met de aanvrager. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de workshops gegeven in diverse keukens van Cateringbedrijven.

De kooklocaties zijn voorzien van alle gemakken. Verder zult u niet belast worden met allerlei moeilijke keukentechnieken, maar is alles gericht op het smakelijke resultaat. De Workshops worden afgesloten met een gezamenlijk diner van datgene wat we samen hebben gekookt.

Wat krijg ik:
Workshop voor de duur van ongeveer 3 uur
Drankje bij ontvangst en een passend drankje tijdens het diner
Alle ingrediënten voor de desbetreffende workshop
Een schort, keukendoek en alle keukengerei op leenbasis
Een gratis CD voor de groep met alle recepten van de desbetreffende workshop

Workshop Indonesisch:
Voorgerecht, een overheerlijke Pindasoep.
Hoofdgerecht, pittige Ketjap kip.
Nagerecht, banaan loempia's met slagroom.
Bijgerechten, sesam komkommertjes met sambal en knoflook, lekkere vurige eitjes in rode saus en sperziebonen met prei, ui en selderie gekookt in een mengsel van Indonesische kruiden.
Alles geserveerd met witte rijst en uiteraard een glaasje gezelligheid.

Workshop Italiaans:
Voorgerecht zelfgemaakte bruchetta's met tomaat en mozzarella.
Hoofdgerecht, Italiaanse kipreepjes met paprika, champignons gecombineerd met heerlijke kruiden.
Nagerecht een zelfgemaakte Tiramisu.
Bijgerecht, Mozzarella salade met tomaat, pesto en lekkere zongedroogde tomaatjes.
Uiteraard eten we hier een lekkere pasta bij met een lekker glaasje Lambrusco.

Workshop Vegetarisch:
Voorgerecht een lekkere tortellini (kaas) soep.
Hoofdgerecht Tahoe in Ketjapsaus met verse pepers en tomaat.
Nagerecht sinaasappelsalade met bloesemwater en kaneel. Verrassend en lekker fris of maak een keuze uit onze dessert tegen een geringe meerprijs.
Bijgerecht, gevulde tomaten met kikkererwten uit de oven.
Hoofgerecht geserveerd in overleg met rijst of mie en natuurlijk een bijpassend glaasje wijn.

Workshop Grieks:
Voorgerecht Soutzoukakia, lekkere gehaktrolletjes in uien tomatensaus.
Hoofdgerecht Kota, Grieks zacht mals gesudderd kipfilet met kruidensaus.
Nagerecht, zelfgemaakte baklava met amandelen en walnoten.
Bijgerecht, zelfgemaakte tzaziki van kwark.
Wordt geserveerd met rijst en Patates me Skortho en eventueel een lekker glaasje Ouzo voor de liefhebber.

Gezellig met z'n allen Tapas maken....
Lekkere koude en warme Tapas met sausjes en marinade, verschillende soorten brood en natuurlijk een lekker glaasje vrolijkheid. Aan de gezellig gedekte tafels gaan we gezamenlijk proeven van al dat lekkers:
Spaanse gehaktballetjes
Gebakken Gamba's met ham
Chorizo-spiesjes
Meloen met kaas en olijven
Zalm rolletjes
Warme mosselen met koriander
Zelfgemaakte kipvingers in sherry/gembersaus
Tostada Mozzarella (knoflookbroodjes met kaas)
Gevulde komkommer met krab/surumi salade
Alternatieve producten worden gebruikt voor specifieke seizoen producten/ingrediënten.

kookworkshops

Gezelligsamenuit.nl T: 06-87193217 E: info@gezelligsamenuit.nl W: www.gezelligsamenuit.nl 

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © gezelligsamenuit.nl 2011. All Rights Reserved.