www.gezelligsamenuit.nl

You are here

Visagieworkshops

Visagie workshop

Tijdens de visagie workshop onder leiding van één (of meerdere) gediplomeerde visagisten en make-up artiesten leert iedereen een eigen make-up aan te brengen!

Onder het genot van een hapje en een drankje, die wij voor u verzorgen op locatie, legt onze visagiste u onder tussen van A tot Z uit, hoe en waarom u een make-up aanbrengt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Visagie workshop voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste van je zelf naar voren kunt toveren. Bijvoorbeeld hoe je het beste make-up kunt gebruiken. o.a. wallen, kringen, vlekjes wegwerken, het gebruik van foundation, rouge, poeder, glos en eyeliner. Uitgaande van een stralende make-up voor alledag, maar een avond make-up met smokey eye kan ook.
 
Het is een interactieve workshop, dat wil zeggen dat ze alles voordoet op bijvoorbeeld de bruid, jarige of vrijwilliger. U kan hierbij ook een thema make-up aangeven. Zoals bijv. een glamour-, avond- ,extreme- of een trend make-up. De visagiste zal er altijd voor zorgen dat u mooi de deur uitgaat.

Tijdens deze make-up workshop kunt u ons alles vragen m.b.t. de visagie workshop en eventuele dag- en nachtverzorging.
 
Visagie workshops zijn altijd hele leuke uitjes ook voor de iets grotere groepen zoals voor vriendinnen, moeder en dochters en vrijgezellenfeestjes. U kunt gezellig lachen en kletsen met elkaar en ondertussen leert u heel veel over hoe een make-up aan te brengen, waarom en welke kleurkeuze u daarbij moet gebruiken.
 
Indien de bruid nog geen bruidsmake-up heeft geboekt dan kan zij deze boeken bij ons voor een korting tijdens de workshop.
 
Er zijn diverse thema's voor een make-up tijdens een visagie workshop:
 *Zakelijke make-up *Smokey eyes *Dag make-up *Glamour make-up *Avond make-up *Trend make-up *Extreme make-up *Bril make-up *Oudere huid make-up *Fantasie make-up *Bruids make-up *Feest make-up

De workshop duurt ca 2.5 tot 3 uur en dit is allemaal inbegrepen:
  - make-up
  - overige materialen (sponsjes, spiegels etc)
  - visagiste
  - visagie handboek
  - BTW indien particulier
  - indien vrijgezellenfeest, klein cadeautje voor de bruid
 
Locatie: Bij iemand aan huis, bij ons op locatie, of op een andere locatie naar keuze!
 Prijsindicatie voor 6-10 personen: € 35 p.p.*
 Prijsindicatie voor 11 personen of meer: € 30 p.p.*
 * excl reiskostenvergoeding van € 0,27 per km

visagieworkshops

Gezelligsamenuit.nl T: 06-87193217 E: info@gezelligsamenuit.nl W: www.gezelligsamenuit.nl 

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © gezelligsamenuit.nl 2011. All Rights Reserved.